Huhtikuun psykedeelikysymys: Mikä on ollut turhin psykedeelinen oivalluksesi?

Psykedeelien pauloissa on mahdollista kokea henkeä salpaavia visioita, matkata arkisen käsityskyvyn ääriin ja jatkaa suoraa päätä apina-aivoja tutisuttaviin ulottuvuuksiin. Moni sankari on palannut laukku pullollaan kallisarvoisia aivoituksia, joita jakaa kanssaihmisten seurassa.

Mutta osa psykedeelien kirvoittamista oivalluksista osoittautuu silkaksi höpöksi jo ensimetreillä – tai viimeistään välittömimmän deelihumun laskeuduttua. Huhtikuussa haluammekin kuulla turhimmat, noloimmat ja älyttömimmät psykedeelien inspiroimat älynväläyksesi.

Vastausaikaa on 23.4. asti. Osallistumalla edistät aihepiirin moniäänistä ja -sävyistä luotaamista. Tarvetta hillittömille kirjoitustaidoille tai tietynlaiselle käsittelykulmalle ei ole, sillä haluamme kuulla juuri sinun näkemyksiäsi ja ääntäsi. Toimitamme ja julkaisemme vastauksista koosteen huhtikuun lopussa.

Vastauslomakkeen löydät täältä.

Tutustu maaliskuun psykedeelikysymyksen “Mitä olisit halunnut tietää ennen ensitrippiäsi?” vastauksiin.

Taustatietoa Psykedeelikysymyksestä: https://sivistysliitto.fi/psykedeelikysymys

- = ✱ = -

Jäsenmaksut auttavat meitä edistämään psykedeelien viisaampaa käsittelyä. Jos pidät meiningistämme, voit tukea työtämme maksamalla vuoden 2022 jäsenmaksun tai liittymällä jäseneksemme: https://sivistysliitto.fi/jaseneksi